Activiteitenoverzicht

13 apr 2019
Datum 13 apr 2019
Locatie De Erpse bossen.
Adres Gemertsedijk 10 te Erp
Beste watervriendjes en vriendinnetjes,

Over een paar weken staat pasen weer voor de deur en dat laten wij, als Jeugdcommissie natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. We hebben weer een leuke activiteit voor jullie georganiseerd!

Op 13 april hebben we van 14:00 uur tot 16:00 uur een paas speurtocht gemaakt in de Erpse bossen. Tijdens de speurtocht worden paaseitjes gezocht, moeilijke vragen opgelost en komt de paashaas misschien ook wel langs. Tijdens de speurtocht wordt voor wat lekkers en wat te drinken gezorgd. Houdt er rekening mee dat je moet lopen en trek daarom goede wandelschoenen aan. In de bossen kan het modderig zijn, trek daarom oude kleren aan.

Graag willen we de ouders uitnodigigen om mee te komen helpen. Als u mee wilt helpen geef dit dan bij deze aanmelding aan in het vakje 'opmerkingen'.

Wanneer het op 13 april regent, zijn wij genoodzaakt om de paasactiviteit af te lasten. Dit kunt u zien door platen die zijn opgehangen op de deuren van de kleedkamers op het zwembad. 
Als de middag afgelast is, kunnen alle kinderen die zich hebben opgegeven voor de activiteit om 14:00 uur bij de balie op het zwembad een leuke paasverassing komen ophalen.

Belangrijke informatie:
We verwachten de kinderen op 13 april om 13:45 uur zodat we op tijd aan kunnen lopen. De kinderen mogen om 16:00 uur weer worden opgehaald. Het aders is: Gemertsedijk 10 te Erp.

Zien we jou en misschien wel jou papa of mama op 13 April? Aanmelden kan tot 7 april via deze uitnodiging of aan het zwembad.

Heb je nog vragen? Mail of bel dan gerust naar de JC!

Groetjes de JC,
Twan, Judith, Wendy, Jolanda, Miriam en Suzan.


 
Aantal deelnemers: 23 (23)
Inschrijven is mogelijk tot 07-04-2019

Activiteitenarchief

Terug naar boven