Kalender

14 dec 2019 11:10
Zwembad Fitland Elfsteden zwemmen
Buiten wordt het steeds kouder en kouder en volgens de kalender komt de laatste zwemles van 2019 steeds dichterbij. Twee perfecte ingrediënten voor een grandioze survival zwemles!

Op 14 december gaan we daarom tijdens het zwemvaardigheids- en snorkeluur een wintersurvival organiseren. Alle kinderen die minimaal een zwemdiploma C bezitten, mogen zich hiervoor opgeven en zijn van harte welkom. Het is de bedoeling dat iedereen die dag naast de badkleding ook in wintersekleding (inclusief muts, sjaal en handschoenen!) naar het zwembad komt. Wij hebben daar een heuse Gemertse Elfstedentocht georganiseerd, met allerlei winterse spelletjes. Ook voor de inwendige mens wordt er gezorgd voor een lekkere warme versnapering gedurende deze barre tocht langs de steden.

Lijkt je dit leuk, dan geef je snel op want vol = vol.

Team Gemertse Watervrienden
 
26 dec 2019 09:30
Duiklocatie "De Zuth" Kerstduik 2019

De tijd vliegt, voor we het weten is het al weer Kerstmis. Dit zijn de dagen van gezelligheid, samenzijn en lekker eten. Maar het is ook de tijd van de traditionele Kerstduik. Zoals gebruikelijk zullen de diehards onder ons op 2e kerstdag een duikje wagen. Vanaf 9.30 uur is iedereen van harte welkom op de duikstek "De Zuth" in Bakel. Zowel voor de duikers als ook voor de supporters staat ereen hapje en een drankje klaar. Dit evenement duurt tot ongeveer 1 uur in de namiddag zodat men de rest van de dag tijd heeft om met familie, vrienden en kennissen het kerstfeest te vieren. Om inzichtelijk te krijgen wie er allemaal komen graag even aanmelden voor deze activiteit. Kinderen zijn welkom.

Duikinstructeurs Gemertse Watervrienden
 
15 mei 2020
Stoofpolder Zeeland weekend 15-17 mei 2020
Hoi allemaal ook dit jaar staat er weer een Zeeland weekend  op het programma.
Iedereen die begonnen is met de opleiding voor zijn 1* of een hoger brevet heeft, kan aan het weekend deelnemen.

We vertrekken op vrijdagmorgen 15 mei en wie wil kan dan meteen mee gaan, maar je mag natuurlijk ook vrijdag later in de avond komen ( bijvoorbeeld i.v.m werk). Vrijdagavond wordt er een nachtduik gemaakt. Zaterdag en zondag  worden de duiken in overleg met de groep gepland. Zondagmiddag 17 mei keren we weer huiswaarts.
 
Ons onderkomen deze dagen zal zijn bij De Stoofpolder in Bruinisse.
Wij slapen in het groepsgebouw "De Krukel". Kosten voor dit weekend zijn € 80,00 per persoon.
Voor de 1* jeugdduikers t/m 18 jaar is er een aangepast tarief namelijk € 65,- hierbij geld dat er ook ouders mee kunnen.

Wil je mee dan meld je je via het inschrijfformulier hieronder aan. Tijdens de inschrijving kun je aangeven of je het hele weekend komt, of maar 1 nacht mee gaat. Let op met de inschrijving wordt meteen d.m.v. I-DEAL gevraagd om het verschuldigde bedrag te voldoen, na betaling is je inschrijving dan ook definitief. 

Wat moet je zelf mee brengen:
Slaapzak, dekbed, Onderlaken en Kussensloop.
En natuurlijk je duikspullen, vergeet je zeeland kilo's niet.

 


Verblijf : De Stoofpolder
Adres   : Boomdijk 21
PC        : 4311 BL 
Plaats  : Bruinisse
T.  0111-0481480 
E. info@destoofpolder 

Bij vragen:  Bart Janssen   06-51271808
                  Tonny Gielen  06-10581057
 
Organisatie Duikweekend

 

 
 
Terug naar boven